glavni izbornik

chatbox

chatbox
Zadnje dodane slike
12.jpg
07.jpg
08.jpg
11.jpg
09.jpg

Slučajne slike
Picture 273_resize.jpg
12.jpg
030.jpg

Statistika galerije
6086978 pregleda slika
12088 komentara
9361 datoteka
360 albuma u 12 kategorija


S*CORE snow & music festival (20.-21.1.2006)

Program festivala S*CORE


20. siječanj/petak/dvorana Pauk u SKUC-u

-Audio:
Bauchklang (AT)
Short-e (UK)
Diyala (HR)
Radikal dub kolektiv/soundsystem (HR)
Dubway (HR)
cfsn residents: Phillipe, Feelipa, Funk Guru (HR)
VJ Onoxo/Liik


21. siječanj/subota:

16-19h/Cmrok: snowboard bestrick session + graffiti element jam
Na Cmroku će se postaviti snowboard park u tri staze s postavljenim elementima u vidu dva rail-a, jednog box-a, jednog a-frame box-a te najmanje dva kicker-a. Vozači se moraju prijaviti do 15:30 na samom Cmroku. Polovica uspješnijih koji prođu više elemenata i izvedu više trikova ulazi u idući krug, a deset najboljih u nagradni fond od 15.000 kn. U finalni run ulaze tri vozača koja će se boriti za prvo mjesto, a pobjednik će biti proglašen na drugom dijelu diskonnection-a u dvorani Pauk/SKUC u sklopu večernjeg programa.
Prvih sto posjetitelja koji se prijave na Warehouse pultu na Cmroku će osvojiti 30%popusta na kupovinu u Warehouse shopu, Radićeva 25, kroz sljedećih tjedan dana.
Oni najspretniji će se moći uz sjajne snow trikove zabaviti i nagradnim igrama u kojima će moći osvojiti razne 'goodiez' iz Warehouse shopa.
Na Kaptolu ćete moći uhvatiti bus koji će vas odvesti na Cmrok, a ako vas gripa nenadano prikuje za krevet, cijeli show na Cmroku možete pratiti na www.online.hr/score.

Audio:
DJ Jury (HR)
DJ MoMo (HR)
DJ Venom (HR)


21h- dvorana Pauk/SKUC:
BMX flat- internacionalno natjecanje + mini skate rampa
Audio:
Leut Magnetik (HR)
Straightaway (F)
Leaf-fat (SLO)
Dead by mistake (HR)
Shiva (HR)
+ DJ Venom (HR), DJ Jury (HR), DJ MoMo (HR)
+ cfsn residents: Funk Guru, Feelipa, Phillipe
Video: Liik / Mirza

Večer će dodatno obogatiti usporedan video program na nekoliko ekrana kojim će se dodatno povezati festivalski sadržaji, glazba i ekstremni sportovi, a premijerno će biti prikazano i nekoliko snowboard i bmx video filmova. Također, posjetitelji će kroz cijelu večer moći isprobati Skate mini ramp.

Cijena karte u pretprodaji za petak 45 kuna / 55 kuna na blagajni
Cijena karte u pretprodaji za subotu 35 kuna / 45 kuna na blagajni
Pretprodaja karata: Warehouse i Kingstone (Radićeva), MAMA (Preradovićeva), Turistička agencija SC-a (Savska)

Biografije:
Bauchklang, šesteročlani vokalni (beatbox) sastav iz susjedne Austrije, svojim nadasve jedinstvenim izričajem otvara jedno sasvim novo područje za glazbenu definiciju i kritiku, brišući granice između utvrđenih glazbenih žanrova, bilo popularne ili alternativne glazbe. Stvarajući glazbu isključivo svojim glasnicama: oblikovanjem zvuka usnicama, jezikom, grlom, stimuliranih tijelom, bez korištenja ikakvih instrumenata ili elektroničkih pomagala, Bauchklang dokazuju da je ljudski glas jedan od najsvestranijih instrumenata koji postoje.
Svoje dinamične nastupe šestorka izvodi u glazbenim stilovima kao što su ragga, drum'n'bass, hip hop… nastojeći uvijek svojim tekstovima podići političku i socijalnu svijest ljudi. Šireći energiju koja jednostavno ostavlja bez daha, Bauchklang pruža doživljaj koji više ne ovisi o nečijem glazbenom ukusu, dobi, mentalitetu ili osobnom stilu. Tomu svjedoči oduševljenje koje ostavljaju kod publike širom svijeta, te brojni
pozivi na sve važnije festivale: Sunsplash, Sziget, Romaeuropa, Transmusicales, Roskilde Festival, Montreal jazz festival (gdje su, zbog ekstatičnosti publike izazvane njihovom pojavom, umjesto jednu večer nastupali cijeli tjedan trajanja festivala)... Vokal u njihovoj izvedbi nije samo najbolji instrument, već moćniji i precizniji od bilo koje mašine. Upravo zato za Bauchklang i kažu da su kao sampleri od krvi i mesa, jer svojim umijećem mogu proizvesti bilo koji zvuk za koji se teško može povjerovati da dolazi od čovjeka.
Prvijenac 'Jamzero' izdali su 2001. za ecco.chamber izdavačku kuću, a EP-em koji je za Klein records izdan u kolovozu 2005. ujedno su i najavili svoj sljedeći album. U sklopu turneje povodom njegova izlaska 27. siječnja, album 'Many People' ovom će prilikom predstaviti i publici u dvorani Pauk u SKUC.



Kao glavna zvijezda za gramofonima će nastupiti Short-e, dvadesetsedmogodišnja Britanka pravim imenom Emma Holmes, koja svjetsku karijeru gradi od 2000. godine kombinirajući turntableism vještinom stilove kao što su hip hop, soul, funk, afrobeat... ne ograničavajući se zatvaranjem u pojedine glazbene žanrove. Glede njene umješnosti dovoljno je spomenuti učestvovanje na Red Bull Music Academy u Rimu 2004. godine gdje je kao studentica napravila prve producentske korake, te nastupila u klubu Metaverso. Trenutno je vrlo zaposlena radeći na svojim budućim izdanjima, a surađuje s umjetnicima iz Velike Britanije, New Yorka i Washingtona. Short-e također privatno podučava DJ-ing, radi za Pedestrian organizaciju kao scratch DJ tutor, a sudjelovala je i kao asistentica na Scratch Academy u New York-u. U 2005. nastupila je u par njuroških klubova, pridružila se Pina Lou sastavu kao scratch DJ, nastupala je uz Jon Kennedy-a i Sir Benz OBE-a, uz Trudi Mossiamo, soul vokalisticu koja surađuje s Krust-om (Full Cycle recordings), te je u kolovozu nastupila kao glavna zvijezda na renomiranom Ashton court festival-u u Bristolu. Trenutno je rezident u par bristolskih klubova, a nastupa većinom po Velikoj Britaniji i Americi.



RDK soundsystem sastoji se od pet članova samog Radikal dub kolektiva, u nešto izmijenjenim ulogama koje igraju: vokal/melodika, udaraljke, fx operejta i dub miks tehničar. Radikal Dub Kolektiv djeluje od 2002. a soundsystem je nastao zbog ljubavi pojedinih članova prema tzv. modernom (elektronskom) dub-u i želje da iskušaju i druge načine izražavanja kroz glazbu. Za razliku od uobičajenog koncepta soundsystema, RDK soundsystem u svojim nastupima predstavlja autorski materijal. Tehnički dio tima zadužen je za muzičke podloge koje se izvode u live act, tj. ''live dub mix'' varijanti, što znači da sva muzika, zajedno sa efektima, nastaje uživo na stage-u.
Osim članova benda, RDK soundsystemu se u jednom trenutku kao MC pridružuje i Sale, inače poznatiji kao MC Popay.
Materijal RDK soundsystema bi u skorije vrijeme trebao dobiti i svoje prvo izdanje. Ono što slijedi je završni miks, kao i ugošćavanje još muzičara, vokala...

Diyala, varaždinska hip-hop vokalistica, definitivno je jedna od
najvećih nada hrvatske urbane glazbene scene. Dosad je tek par puta
nastupila u Zagrebu i svaki put svojim neusporedivim talentom, vokalnom nadgradnjom
autorskih hip hop podloga, te nevjerojatno energičnim scenskim nastupom, zadivila publiku. Njezine vokalne mogućnosti zapazio je i Edo Maajka, s kojim je surađivala na njegovom posljednjem albumu No Sikiriki, a također, Diyala je poznata po
suradnji s dvojcem Eddy meets Yannah. Trenutno radi na svojem prvom
izdanju.

DJ Dubway proglašen je za "Best Dubstep Souljah" na dubstep.forumsplace.com Dubstep Awards 2005. Iako je najviše koncentriran na dubstep, u njegovim setovima može se čuti i dub, reggae, dancehall, grime, breakstep, ali i hip hop, broken, electro, pa čak i techno.

Straightaway - melodic punk rock bend dolazi iz Pariza. Francuska je bila zemlja njihovih prvih koncerta, a danas njihove turneje obuhvaćaju skoro sve europske države. Sviranom melodijom uz brze punk ritmove Straightaway stvara show koji se rijetko može doživjeti. www.str8away.com



Leutmagnetik – zovu ih "Instrumentalni elektro carevi". Splitska grupa vratila se nakon dvije godine i totalno zaokrenula priču. Ovaj odličan alter elektro-pop sastav iznad svega se potvrdio naklonošću najraznovrsnije publike. Iza sebe imaju dva vrlo hvaljena albuma, a njihov veliki uspjeh potvrdila je i nominacija u kategoriji "Best Act - MTV Adria" u 2005. www.leaf-fat.com



Leaf-fat – slovenski punk rock bend ponovno dolazi u hrvatsku, ali prvi puta u Zagreb! Od 2002. do danas odsvirali su pedesetak koncerata, te izdali album "Underworld kingdom", te snimili spot koji iza sebe ostavlja vrlo pozitivne kritike. www.leaf-fat.com

Dead by Mistake – varaždinski posthardcore/emo bend čini pet mladića koji već godinu dana svojim nastupima ostavljaju gustu prašinu iza sebe. U lipnju 2005. snimili su prvi demo cd, a nedugo zatim i TV spot za pjesmu "We'll Meet In A Fable Of Our Past Lives". Njihov najveći ponos je promocija tog spota na MTV-adria. Provjerite zašto govore da je ovaj bend došao sa "zapada"! www.deadbymistake.com

SHIVA – mladi hardcore band iz zagreba, uz autorske stvari također sviraju obrade poznatih HC bendova naše mladosti poput Rage against the machine, Pantera i dr.

DJ Venom – Davor Vrdoljak iz Osijeka, od '97. razvija svoj stil koji danas zove drumm&bass, hip hop, turntableism. Na Heineken Thirst natjecanju, globalnom traganju za mladim i talentiranim DJ-evima, koje se održalo u 2005. u Hrvatskoj, DJ Venom osvojio je prvu nagradu!

Kontakt / Press materijali / Akreditacije: diskonfusion@gmail.com.

4 komentara [by: Jaša, 16.1.2006]

borici   [17.1.2006 - 13:48h]
hvala bogu jedna nova pametna inicjativa
samo naprid i trdo sprid smile

skodra   [17.1.2006 - 19:49h]
Da, konacno nesto pametno! Zato i podrzavamo toliko taj event!

dino   [18.1.2006 - 10:45h]
kolko treba za uređenje staza?
na Cmroku nema ničega !!??

dino   [20.1.2006 - 10:36h]
evo danas ujutro je počeo padati snijeg po Cmroku!

ime:     [formatiraj text] (?)
smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Samo registrirani korisnici mogu dodavati komentare. U slucaju da ste niste još registrirali to možete uciniti ovdje.


Reklame

Trazilica

pretraži novosti
pretraži forum
pretraži galeriju slika

slika tjedna

arhiva - slika tjedna

anketa
Koliko velik je bio najveći val po kojem ste jedrili na dasci?
< 50cm
50cm - 1m
1m - 2m
2m - 3m
3m - 4m
4m - 5m
> 5m
ne znam

pogledaj rezultate

arhiva anketa

vrijeme
Mjesto smjer vjetra brzina vjetra (cvorovi) temperatura zraka (C) izmjereno u (sati)
Dubrov. var 0 l 1:l
Pula var 0 l 1:l
Rijeka var 0 l 1:l
Split var 0 l 1:l
Varaždin - 0 3 05:00
Šibenik - 0 12 22:00
Zadar var 0 l 1:l
Zagreb var 0 l 1:l
Beaufort skala

forum
pomoc oko odabira opreme - 16:05h, 23.5.13 (odg. #3)
oldschool vs. newschool daske - 12:01h, 12.6.12 (odg. #1)
Boom grip materijal - 10:33h, 09.5.12 (odg. #4)
Ukraden Duke 5.9 - 20:05h, 18.3.12 (odg. #0)
pozdrav ,početnik - 16:23h, 12.11.11 (odg. #9)

oglasi
Potražnja: Ponuda:

Potraznja potražnja
117 oglasa u databazi,
zadnji od 05.11.2023
Ponuda ponuda
890 oglasa u databazi,
zadnji od 23.03.2024

vazni linkovi
7 bofora
JK Podstrana
Surfanje
Hrvatska Udruga Klubova Jedrenja na Dasci
KJD Zagreb
Surf klub "Tri Strijele"
Surfmania.net
Totisurf.com
Windsurfing Koprivnica
Windsurfing Style Team
Prognostičke karte - Meteoadriatic
Adriakite
Boardforce
Kayak & SUP Hvar
Hiking Hvar

info
Impressum
Reklamni prostor

1 korisnik je trenutačno na ovoj stranici


posjetitelj od 1998

u slučaju da uočite mrtvi link, neku grešku, želite poslati neki komentar ili prijedlog u svezi stranica - onda to možete učiniti u feedback forumu


(c) WSurf 2015. Sve prijedloge, sugestije i komentare šaljite webmasteru.