glavni izbornik

chatbox

chatbox
Zadnje dodane slike
12.jpg
07.jpg
08.jpg
11.jpg
09.jpg

Slučajne slike
37.jpg
44.jpg
13-karin-domacica-rulez.jpg

Statistika galerije
6086978 pregleda slika
12088 komentara
9361 datoteka
360 albuma u 12 kategorija


Ubaci svoje surferske slike u galeriju

Kratka uputstva za dodavanje slika i malih videa u galeriju:


Kako bi dodali slike ili video u WSurf galeriju potrebno je samo da se registrirate što je potpuno jednostavno i besplatno, a time ostvarujete pravo na 30Mb prostora za svoje datoteke. Budući da su slike na internetu manje rezolucije i veličine, 30Mb vam je u pravilu dovoljno da publicirate svojih 150-300 slika te nekoliko videa. Svaki dodani video mora imati veličinu manju od 5Mb. Maksimalna rezolucija dodanih slika može biti 1200 pixela po dužoj stranici. U slučaju da su vam slike veće možete ih smanjiti sa nekim od programa za obradu slika kao što je Acdsee ili Photoshop.

Registracija:

Na početnoj stranici galerije potrebno je kiknuti na link „Registracija“.


Ukoliko se slažete sa pravilima galerije kliknite na gumbić „Slažem se“. Na stranici sa registracijom ispunite svoje podatke – „korisničko ime“ s kojime ćete se svaki put logirati u galeriju, „lozinku“ koju je potrebno potvrditi i Vašu ispravnu e-mail adresu. Ostali podaci su neobavezni, ali ih je dobro ispuniti kako da bi svaki posjetitelj Vaših galerija imao dostupne podatke o Vama.


Nakon toga će Vam galerija poslati e-mail sa potvrdom Vaše registracije. Potrebno je da pristupite svom mailu i kliknete na link sa potvrdom registracije. Kad je Vaš korisnički račun aktiviran, možete se normalno logirati sa Vašim korisničkim imenom i lozinkom ako kliknete na „Ulaz“. „Zapamti me“ je korisna opcija ako sa uvijek istog računala pristupate galeriji, jer ćete u tom slučaju ostati prijavljeni i kada sljedeći puta posjetite galeriju.

Nakon što ste se logirali u slučaju da Vam se nije promijenio gornji izbornik iz „ početna – Registracija – Ulaz“, osvježite cijelu stranicu da bi Vam se pojavio korisnički izbornik „početna – Moja galerija – Upload slika – Izlaz [korisničko_ime].

Dodavanje slika u galeriju:

Prvo je potrebno da napravite album u kojega ćete staviti svoje datoteke. Kliknite na „Kreiraj / poredaj albume“.


Kada kliknete na gumbić „Novo“ pojaviti će vam se u prozorčiću „Novi album“, kojeg sada možete preimenovati u željeno ime albuma. U slučaju da posjedujete više albuma sa strelicama gore i dolje možete odrediti njihov poredak. Gumbić „Izbriši“ briše označeni album u prozoru. Nakon što ste gotovi sa kreiranjem / brisanjem / mijenjanjem redosljeda albuma pritisnite „Napravi promjene“ pa će galerija napraviti potrebne promijene.


Kad ste kreirali album ili više njih, možete početi sa dodavanjem svojih slika i videa. Kliknite na „Upload slika“ u gornjem izborniku. U jednom koraku moguće je dodati do 10 datoteka odjednom (svaka datoteka < 5Mb). Izaberite do 10 datoteka i pomoću „Browse...“ dodajte svaku u svoj prozorčić. Kad su slike označene pritisnite „Dalje“, nakon čega će vas galerija obavijestiti da li su slike dodane uspješno ili je došlo do greške. Ako se sve u redu pritisnite „Dalje“.


U sljedećem koraku trebate staviti svaku datoteku u odgovarajući album (padajući izbornik) i po potrebi joj dati ime, opis i ključne riječi za pretraživanje. Kliknite „Dalje“ i proces dodavanja Vaših datoteka je završen. U slučaju da želite dodati više od 10 datoteka isti postupak se ponavlja. Klikanjem na „Upload slika“ opet ćete dobiti prozorčiće pomoću kojih možete dodati Vaše datoteke.
Napomena: veće datoteke (> 1Mb) je preporučljivo dodavati pojedinačno, jer u slučaju da dodajete više velikih datoteka odjednom, može se desiti da prekoračite ograničenja od servera pa se u tom slučaju Vaše datoteke neće prebaciti u galeriju.



Uređivanje datoteka i albuma

Ukoliko želite dodati opise ili izabrati sličicu Vašeg albuma kao i odrediti neke postavke potrebno je da kliknete na „Prepravi albume“. To isto možete učiniti ako kliknete na „Moja galerija“ pa će vam se pored Vaših albuma pojaviti tri opcije „izbriši“, „karakteristike“ i „ispravka“. Opcija „izbriši“ briše dotičan album, „karakteristike“ služi da bi promjenili opise i postavke albuma, a pomoću „ispravka“ možete mijenjati opise i komentare za pojedine datoteke u određenom albumu.

Opcija „moj profil“ služi kako bi promjenili postavke vlastitog profila ili nadopunili Vaše podatke. Također je moguće mijenjati Vašu lozinku za pristup galeriji.

Pomoću „Sortiraj moje slike“ možete odrediti individualni redosljed Vaših slika ili datoteka u albumu.

Za sva pitanja i komentare u svezi galerije možete se slobodno obratiti webmasteru.
5 komentara [by: Jaša, 21.11.2006]

jasa   [21.11.2006 - 13:22h]
Nadam se da će ova detaljna uputstva za dodavanje u slika u galeriju pomoći da se malo više privatnih slika i videa nađe u galeriji. Također molim one koji šalju kvalitetne slike i video koje su za objavljivanje na glavnoj stranici - da mi ih i dalje šalju u mail pa ću ih ja sam objaviti.

Kod objavljivanja u privatne albume nema kontrole kvalitete pa možete objavljivati sve što vas je volja. Pod uvjetom da nije neka pornografija!

I da ne zaboravim quote su podignut još jednom - sa 20Mb na 30Mb i za upload datoteka sa 2Mb na 5Mb.

draco   [21.11.2006 - 13:55h]
ti si car Jaša!

srećko   [22.11.2006 - 17:12h]
al jel se sad da linkati na slike a da se ne otvori kjd strana nego samo slika ? wassat

jasa   [22.11.2006 - 20:50h]
Pa to sam ti već napisao u mailu. Moguće je ako pogledaš na koju lokaciju je spremljena slika... tongue no to nije namjena galerije baš... wassat

zc   [12.12.2006 - 11:08h]
čestitiam još jedanput (NIKAD DOSTA POHVALA) za izvrstan posao koji radiš na ovim prostorima...

ime:     [formatiraj text] (?)
smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Samo registrirani korisnici mogu dodavati komentare. U slucaju da ste niste još registrirali to možete uciniti ovdje.


Reklame

Trazilica

pretraži novosti
pretraži forum
pretraži galeriju slika

slika tjedna

arhiva - slika tjedna

anketa
Koliko velik je bio najveći val po kojem ste jedrili na dasci?
< 50cm
50cm - 1m
1m - 2m
2m - 3m
3m - 4m
4m - 5m
> 5m
ne znam

pogledaj rezultate

arhiva anketa

vrijeme
Mjesto smjer vjetra brzina vjetra (cvorovi) temperatura zraka (C) izmjereno u (sati)
Dubrov. var 0 l 1:l
Pula var 0 l 1:l
Rijeka var 0 l 1:l
Split var 0 l 1:l
Varaždin - 0 3 05:00
Šibenik - 0 12 22:00
Zadar var 0 l 1:l
Zagreb var 0 l 1:l
Beaufort skala

forum
pomoc oko odabira opreme - 16:05h, 23.5.13 (odg. #3)
oldschool vs. newschool daske - 12:01h, 12.6.12 (odg. #1)
Boom grip materijal - 10:33h, 09.5.12 (odg. #4)
Ukraden Duke 5.9 - 20:05h, 18.3.12 (odg. #0)
pozdrav ,početnik - 16:23h, 12.11.11 (odg. #9)

oglasi
Potražnja: Ponuda:

Potraznja potražnja
117 oglasa u databazi,
zadnji od 05.11.2023
Ponuda ponuda
890 oglasa u databazi,
zadnji od 23.03.2024

vazni linkovi
7 bofora
JK Podstrana
Surfanje
Hrvatska Udruga Klubova Jedrenja na Dasci
KJD Zagreb
Surf klub "Tri Strijele"
Surfmania.net
Totisurf.com
Windsurfing Koprivnica
Windsurfing Style Team
Prognostičke karte - Meteoadriatic
Adriakite
Boardforce
Kayak & SUP Hvar
Hiking Hvar

info
Impressum
Reklamni prostor

1 korisnik je trenutačno na ovoj stranici


posjetitelj od 1998

u slučaju da uočite mrtvi link, neku grešku, želite poslati neki komentar ili prijedlog u svezi stranica - onda to možete učiniti u feedback forumu


(c) WSurf 2015. Sve prijedloge, sugestije i komentare šaljite webmasteru.