Notice: Undefined offset: 8192 in /home/wsurfnet/public_html/galerija/include/debugger.inc.php on line 112

Notice: Undefined offset: 8192 in /home/wsurfnet/public_html/galerija/include/debugger.inc.php on line 112
WSurf galerija slika - Registracija

izbornik - galerija slika

glavni izbornik


početna - Registracija - Ulaz

Pravila i uvjeti
Za postavljanje vlastitih fotografija u galeriju potrebno se registrirati. Prilikom registracije obavezno morate upisati vašu točnu, postojeću e-mail adresu, na koju će vam biti poslana poruka sa linkom kojim ćete potvrditi vašu registraciju.

Slažem se da neću postavljati bilo kakve uznemirujuće, pornografske, vulgarne fotografije, kao i fotografije koje potiču na bilo kakav oblik mržnje. Slažem se takođe da Administratorima pravo izbrisati sve fotografije koje nisu prihvatljive, odnosno nabrojane kategorije fotografija. Slažem se da Administrator može izbrisati svaki moj komentar ukoliko ocijeni da nije prikladan. Kao korisnik ove foto galerije slažem se da svi moji podaci koje upišem u registracijski obrazac budu pohranjeni u bazu podataka. Ukoliko na bilo kakav način uznemiravam foto galeriju slažem se da Administator zabrani pristup mojoj IP adresi, odnosno da mi do daljnjeg zabrani pristup ovim stranicama.

Ova stranica koristi cookie-je za pohranu podataka na vašem kompjuteru. E-mail adresa se koristi samo za potvrdu vaše registracije.

Klikom na 'Slažem se' prihvaćate uvjete korištenja i nadamo se da ih nećete prekršiti.


(c) WSurf 2010. Sve prijedloge, sugestije i komentare šaljite webmasteru.